Kozmetika – Maria Galland


Papp Etelka Smink- és Maszkmester, Kozmetikus

06-70/382-7037

A MARIA GALLAND profilift kezelésről

Mme Galland abból indul ki, hogy minden bőr egyedi, és minden nő más, ugyanakkor minden nő vágya a szépségének megőrzése.

A bőr öregedési folyamata fokozatos változásban nyilvánul meg, a Mme Galland által kialakított metodika az arc területét manuális technikán alapuló masszázslépésekkel regenerálja, ezzel lehet a legjobb eredményeket elérni.

A profilift kezelés: manuális technika, amely lehetővé teszi, hogy az arcbőr minden egyes területén a legjobb eredményt érjük el. Kiválóan helyreállítja a láthatóan ráncosodó, megereszkedett bőrt, melynek kontúrja már nem elég határozott.

Azonnali hatása: világosabb, ragyogóbb arcszín, szövetek fellazulnak, stimulálja az arc és nyak izmait, feszesebb simább bőr.

Hosszabb távú hatása: regenerálja és oxigénnel látja el a bőrt, vonások kisimulnak, ráncok halványulnak, arc oválisa határozottabb lesz.

A profilift kezelés kúra:

Kúraszerű alkalmazással biztosítja a még hosszabbtávú hatást.

(A kezelés időtartama: 60-90 perc, ára 20.000 Ft/alkalom)

Cocon kezelések 

A csodálatosan lágy habmaszk selyemgubóként beborítja az arcot új energiát és rugalmasságot adva. Az exkluzív masszázs rituálénak köszönhetően a kezeléssel teljes relaxáció érhető el. Anti-aging , fiatalító, feszesítő, relaxáló és stresszoldó kezelés kényeztető rituális speciális masszázzsal.

MILLE kezelés 

Exkluzív Anti-age metódus, válasz a változó szépségre

Modelant kezelés 

Klasszikus Maria Galland egyedülálló kezelési metódus! A mélyen ható, melegedő ásványi maszk speciális lifting hatással