Infraszauna


Pozitív hatások testünkre és lelkünkre egyaránt!

Miért kellemes és hasznos az infraszauna?

Nem terheli meg a szervezetet, mivel 40-60 Celsius fokon üzemel, amit 30-40 percig érdemes kiélvezni. Továbbá nem a vízgőzben kell ülni, hanem infravörös sugarak belülről kifele melegítik fel testét, ezáltal a káros méreganyagok sokkal nagyobb mértékben távoznak szervezetéből, mint a hagyományos szauna használatakor, ráadásul fogyasztó hatása is van! Az év bármely időszakában üde színfolt az infraszauna nyújtotta feltöltődés és méregtelenítés, kisegíti a szomorkás hangulatból és fáradékonyságból, avagy éppenséggel megelőzi azt!

Tehát a képlet egyszerű és nagyszerű: egészségmegőrzés, méregtelenítés és fogyás kifejezetten kellemes körülmények között! Az infraszaunázás végeztével hidromasszázsos zuhany áll vendégeink rendelkezésére.

Teljesen szeparált, zárható helyiségben biztosítjuk ezen szolgáltatásunkat is, így tökéletesen átszellemülten adhatja át magát az infraszaunázás élvezetének és jótékony hatásainak!

Áraink:

 

Az árak 30-40 perces infraszaunázásra, így összességében a helyiség 60 perces használatára szólnak alkalmanként. Előzetes kérésre ettől el lehet térni! A szauna helyiségében található a hidromasszázsos zuhanykabin is.

EGYÉNI

1 alkalom: 2500 Ft

PÁROS

1 alkalom: 4000 Ft

 

5 alkalom: 11.500 Ft

 

5 alkalom 17.000 Ft

 

 

10 alkalom: 20.000 Ft

 

10 alkalom: 30.000 Ft