Rólunk


Szalonunkban teljes körű szépészeti kezelések közül választhat, rohanó világunkban mindenképpen fontosnak tartjuk, hogy minél több szolgáltatást igénybe tudjon venni egy helyen, ezzel időt és energiát spórolva.

Elegáns és mégis családias környezetben hozzáértő szakértelemmel szeretnénk elkészíteni frizuráját, megalkotni körmeit és ápolni bőrét különálló kezelőhelyiségeinkben. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy lehetősége legyen a maximális nyugalomra. A kezelés személyre szabottan történik, csak Önnel foglalkozunk, ezáltal tökéletesen kikapcsolódhat, relaxálhat ha épp arra van igénye. Professzionális termékekkel, fiatalos, vidám csapat áll rendelkezésére.

Várjuk nívós szépségszalonunkba a 2. kerületben, a forgalmas Pasaréti térhez közel, a mégis csendes Sodrás utcában! Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt, a parkolás is ingyenes. Biciklivel érkező sportos és környezettudatos vendégeink számára tárolási lehetőséget biztosítunk.

Ha még nem járt nálunk és szeretné szemügyre venni a szalont vagy esetleg bizonytalan szolgáltatásainkkal kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésre akár bejelentkezés nélkül is nyitvatartási időben, hogy elnyerhessük bizalmát! És ki tudja, ha szerencséje van, akár akad egy-egy szabad időpont is, ha azonnali kezelésre, szépségápolásra van szüksége. 🙂

Térkép: