Koreai arckontúr emelő masszázs


Gács-Kováts Gabriella kozmetikus, üzletvezető

 

Gempyuri – Ragyogj akár a gyémánt!

Prémium koreai termékekkel végzett MRT masszázs ( MRT = Manual Reforce Therapy – arckontúr emelő masszázs)

Milyen hatása van az MRT masszázsnak?
25-35 éves kor fölött a kollagén és elasztin rostokat termelő fibroplasztok működése lelassul. Ezek a rostok felelősek a bőr feszességéért és rugalmasságáért, emiatt a bőr petyhüdt lesz.
Az MRT mélységi hatása azonos a HI-FU kezelésével.
Mindkét eljárás a fibroblaszt sejteket célozza, azok sokkolásával, ébresztésével a kollagén és elasztin rostok újratermelődését fokozza. A sokkot a HIFU hőhatással, az MRT fizikai masszázzsal éri el.
Előnyei a HI-FU kezelésekhez képest:
– kevésbé fájdalmas
– elérhető ár
– van hatóanyagbevitel
– allergiás reakció jelentkezhet

Főbb hatóanyagok:

  • Ametiszt – ez a különleges ásvány megtalálható benne por formájában, innen is kapta a csomagolás a lila színét. Különlegessége, hogy nagy mennyiségű vizet képes megkötni, bejuttatni, és bent tartani.
  • Szarvasgomba kivonat – ez is egy luxus összetevője a Gempyuri termékeknek, természetes botox hatás, optimalizálja a bőr nedvességtartalmát, hidratálja és feszesíti a bőrt.
  • Spirulina – egy növényi fehérje, 9 aminosavat tartalmaz. Antioxidáns hatású, erősíti a bőr szerkezetét, fokozza a kollagén termélést.
  • Ganoderma gomba – bioaktív anyag (sejtazonos elemek találhatók benne), immunrendszer erősítő, a fiatalság elixírjeként is emlegetik. Kínában többféle módon is felhasználják  (kávéban, szappanban és fogkrémben is megtalálható). Gátolja a melanin lerakódását, felhalmozódását.
Természetes hatóanyagokat tartalmaznak, megkapták a BIO minősítést.
A gyártó nem teszteli a termékeit állatokon.
Kezelés ára: 25.000 Ft

Bejelentkezés: 06/20-375-0300; 06/30-994-1986

https://www.facebook.com/gacskovatsgabriellagempyuri

https://www.instagram.com/gaby_skincare_room/