Cuccio


A Cuccio márkát 1999-ben Mr. Anthony Cuccio és felesége alapította a világ első természetes kéz, köröm és lábápoló szalonmárkájaként. Napjainkra már a Cuccio Naturalé termékei a világ élmezőnyében helyezkednek el, folyamatos innovatív termékfejlesztés jellemzi a vendégek és a szakemberek örömére, hiszen termék újdonságaival újabbnál újabb lehetőségeket nyitnak meg a csodálatos SPA élmény megvalósításában. Legfőbb küldetésük, hogy növeljék a szépségiparban a szakértelmet, valamint feladatuk, hogy magas minőségű és kiváló értékű termékek segítségével a szakemberek hozzásegítsenek egy jobb életszínvonal kialakításához.

A Cuccio Naturalé SPA készítményekkel megvalósítható a kéz, a láb és a test bőrének luxuskényeztetése úgy, hogy közben a készítményekben található antioxidánsok és vitaminok gondoskodnak a bőr hidratálásáról és táplálásáról. Az áztatástól a mélyhidratáló pakolásig, a nappali és az esti bőrápoláson túl a szépségszalonokban történő alkalmazásig minden megtalálható a 
 SPA termékek között.

Szicília csodálatos szigetén termett egzotikus gyümölcsökből fejlesztették ki a bőrápoló és kényeztető készítményeket, amelyek rengeteg napfényt, vitamint és a bőr számára fontos antioxidánsokat tartalmaznak. A külső ápolásról a gyümölcsökben található vitaminok, antioxidánsok gondoskodnak, a belső harmóniáról pedig a készítmények kellemes illata. Minden hatóanyag más és más bőrtípus ápolására való.

A Cuccio tengeri sós bőrradírjai egyedülállóak a kozmetikai termékek piacán. A tengeri sóhoz a leghatékonyabb bőrtápláló gyümölcsöket és vitaminokban gazdag bőrápoló olajat kevertek. Minden tengeri sós bőrradír különböző bőr típusnak megfelelő hatóanyagot és a legfinomabb bőrtápláló olajat tartalmaz. A bőr felszívó képessége akkor lesz tökéletes, ha az elhalt hámsejteket teljesen eltávolítjuk. Ajánlott vizes felületre felkenni, mivel a víz hatására a tengeri só fokozatosan elolvad, és ezzel a keverékkel nagyon jól lehet masszírozni.
A Cuccio Naturalé vizes bázisú bőrradírban található mikrogyöngyök nem műanyagból készültek, hanem a jojoba, a mangó gyümölcséből, magjából. Nagyon kevés mennyiségű bőrradírral hamar eltávolíthatók az elhalt hámsejtek és a bőrradírozás után nem kell a kezelt felületet lemosni, mert nem ragad, nem maradnak fent a szemcsék és nem tömítődnek el a bőr pórusai.

Legújabb fejlesztés a cukros alapú testradír vaníliás barna cukros illat- és hatóanyagban. Nagy szemcséjű és szintén magas antioxidáns tartalmú készítmény, kellemes édes illatával nyugtató, lazító hatással rendelkezik. Megfáradt bőrt megnyugtatja és feltölti.

Cuccio tengeri sós bőrradír vaníliával és cukorral (Sea salt scrub Vanilla Bean & Sugar)
Minden tengeri sós bőrradír különböző bőr típusnak megfelelő hatóanyagot és a legfinomabb bőrtápláló olajat tartalmaz. Ez a kombináció kimondottan a károsodott száraz bőrnek kiváló. Ajánlott vizes felületre felkenni, mivel a víz hatására a tengeri só fokozatosan elolvad, és ezzel a keverékkel nagyon jól lehet masszírozni.
Cuccio tengeri sós bőrradír tejjel és mézzel (Sea salt scrub milk and honey)
Minden tengeri sós bőrradír különböző bőr típusnak megfelelő hatóanyagot és a legfinomabb bőrtápláló olajat tartalmaz. Ez a kombináció kimondottan a vízhiányos bőrnek kiváló. Ajánlott vizes felületre felkenni, mivel a víz hatására a tengeri só fokozatosan elolvad, és ezzel a keverékkel
nagyon jól lehet masszírozni.
Cuccio mikroszemcsés bőrradír tejjel és mézzel (Daily skin polisher milk and honey)
Hatékony bőrtisztító, amely gyengéden radírozza le az elhalt hámsejteket jojoba gyöngyök és cukornád segítségével. Kevés mennyiséggel is hamar eltávolíthatóak az elhalt hámsejteket.
Cuccio mikroszemcsés bőrradír vaníliával és cukorral (Daily skin polisher vanilla bean and sugar)
Hatékony bőrtisztító, amely gyengéden radírozza le az elhalt hámsejteket jojoba gyöngyök és cukornád segítségével. Kevés mennyiséggel is hamar eltávolíthatóak az elhalt hámsejteket.