Bencsik Brigitta – Pedikűr


Bencsik Brigitta pedikűrösLehet, hogy egy kép erről: belső tér

Bejelentkezés: 06/30 574 85 48

 

Sziasztok!
Bencsik Brigittának hívnak ,lábápoló okj képzést az Aphrodite Oktatási Centrumban végeztem. Mindig a maximumra törekszem, igazi szívvel-lélekkel típus vagyok ,lételemem a segíteni akarás ezért választottam ezt a szakmát is. Rendszeresen járok továbbképzésekre, hiszen nagyon érdekel minden újdonság, felvillanyoznak az innovációk, amivel még inkább segítségedre lehetek talán Neked is. Szolgáltatásaim során minőségi anyagokkal dolgozom, elengedhetetlen számomra a vendégeim igényeinek eleget tenni.Szeretettel várok mindenkit aki szép és ápolt  lábakat szeretne.

ÚJDONSÁG!

Talpcsakra masszázs

Ez a masszázs az eddig ismert talpmasszázs terápiáktól különböző, komplexebb módszer. Segíthet beindítani a test öngyógyító erőit. A csakráink a hozzájuk tartozó belső elválasztású mirigyeken keresztül hatással vannak a belső szerveink működésére, testi folyamatainkra, felelősek az egész szervezetünk irányításáért. Amennyiben a csakrák „eltömődnek”, energiablokkok keletkeznek. A csakra pontok stimulálása, masszírozása oldhatja ezeket a blokkokat. Testi szinten harmonizálhatja a hormonrendszert, erősítheti az immunrendszert, csökkentheti a fizikai tüneteket, pl. ízületi problémák, derékfájás, emésztési problémák, keringési problémák, pajzsmirigy alul- vagy túlműködés, fejfájás…. stb. Lelki szinten oldhatja a negatív érzéseket, a rég eltemetett testi és lelki érzeteinket felhozva, azok átminősülhetnek, így harmóniába kerülhetsz önmagaddal. A talpcsakra-masszázs egy tisztító, kiegyensúlyozó, békességet hozó terápia. Azoknak ajánlom, akik szeretnék megtapasztalni az ellazulást, a belső békét, mint egyfajta meditatív élményt.

Balinéz lábmasszázs
A Balinéz masszázs egészen egyedülállóan ötvözi a keleti technikákat, miközben használja a svéd masszázs, de még az ajurvéda fogásait is!
Nagyfokú relaxációt, és kivételes masszázsélményt biztosít vendégeim számára.
Gyere és próbáld ki! Ár: 8000 Ft / 40 perc

Pedikűr szolgáltatások:

•Bőr-és körömápolás                                             6500Ft
•Bőr-és körömápolás +géllakk                            8500Ft
•Bőrápolás                                                                4500Ft
•Körömápolás                                                          3500Ft
•Körömápolás +géllakk                                         5500Ft
•Körömápolás +Japán méhviaszos ápolás     5000Ft
•Callux szikementes pedikűr                                6500Ft
•Callux szikementes pedikűr +géllakk               8500Ft
•Paraffinos lábápolás                                            4500Ft
•Spa pedikűr                                                            12000Ft

Lehetőség van egyedi ajándékutalvány vásárlására!